Agenda

Er staat voorlopig nog niets geplant op de agenda!

Afgelopen evenementen

donderdag, 14 mei 2020
Geen doorgang lente- en zomersocial

De op 14 mei geplande lentesocial én de op 16 juli 2020 geplande zomersocial met barbecue kunnen helaas geen doorgang vinden in verband met de coronacrisis. 

Dit vanwege de nog steeds geldende richtlijnen, die door de regering en het RIVM zijn opgesteld.    

donderdag, 19 maart 2020
Geen doorgang Algemene Ledenvergadering (ALV) 2020

De 18e Algemene Vergadering (ALV) stond gepland op donderdag 19 maaart 2020. 

De ALV is voorlopig afgelast i.v.m. het coronavirus en de aangekondigde maatregelen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) . 

Deze maatregelen en overleg met CLSK heeft de commandant van de vliegbasis Eindhoven doen besluiten, dat er voorlopig geen activiteiten zoals socials, rondleidingen e.d. zullen plaatsvinden op de vliegbasis.

U wordt t.z.t. nader geïnformeerd.

donderdag, 9 januari 2020
Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur heeft samen met de leden van onze vereniging een toost uitgebracht op het nieuwe jaar 2020. Het was een goed bezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie in de officiersmess mét oliebollen.  

donderdag, 28 november 2019
Herfstsocial

Deze social had als thema 75 jaar bevrijding, waarmee we het verenigingsjaar 2019 afsluiten. Tevens waren diverse leden van de Verenniging Vredemissie Veteranen KLu aanwezig. Na een boeiende presentatie over de operatie Market Garden in 1944 werd er door iedereen flink bijgepraat.

donderdag, 19 september 2019
Dagtocht

Dit jaar bezoeken we een Klompenmakerij in Dussen en na de lunch doen we Willemstad aan.  De dag wordt afgesloten met een diner.

donderdag, 18 juli 2019
Zomersocial met barbecue

Het is een zeer hete zomer, maar dat belet ons niet voor een zomersocial met barbacue op het terras van de officiersmess te organiseren. Met een muziekje erbij wordt het zeker gezellig!

vrijdag, 14 juni 2019
Luchtmachtdagen vliegbasis Volkel

Met de bus gaan we naar de Luchtmachtdagen op de vliegbasis Volkel. Vertrek vanaf de vliegbasis Eindhoven. We ontmoeten elkaar in de tent voor veteranen en postactieven, waar we op het terras ervoor een prima plek hebben voor de luchtshows.

woensdag, 15 mei 2019
Voorjaarssocial

De social wordt gehouden in de officiersmess van 15:00 tot 17:00 uur.  Het is mogelijk om daarna een maaltijd in het bedrijfsrestaurant te nuttigen. 

donderdag, 21 maart 2019
Algemene Ledenvergadering en social

Aansluitend aan de jaarlijkse Algemene Vergadering (ALV) is er een social/reünie onder het genot van een hapje en een drankje. Na de social is er omstreeks 18:00 uur een uitgebreide Indische maaltijd in buffetvorm.

 

donderdag, 10 januari 2019
Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst waarop leden en bestuur elkaar het beste toewensen voor 2019. Daarna is er gelegenheid om een maaltijd te nuttigen in het bedrijfsrestaurant.