Agenda

Er staat voorlopig nog niets geplant op de agenda!

Afgelopen evenementen

donderdag, 29 november 2018
Najaarssocial/Veteranensocial

donderdag, 27 september 2018
Dagtocht

Voor deze reis hadden zich 53 personen ingeschreven en het vertrek was om 08.30 uur. Het was prachtig weer, en de stemming was zeer goed. Onze koffiestop was in Soerendonk met een lekker stuk vlaai. We vervolgde onze reis naar het bedevaart plaatsje Banneux waar we een prima koffietafel kregen gepresenteerd. Helaas was daar de tijd tekort om eens rond te kijken. We reden verder naar Erezee-Manhay voor een ritje met een oude tram. Na afloop van de rit was er iets teveel tijd maar daarom niet getreurd. We hebben deze dag afgesloten met een heerlijk diner in Thorn (Het witte stadje ). We kunnen terugkijken op een fijne reis het was weer eens een gezellige bijeenkomst van onze vereniging.

 

donderdag, 19 juli 2018
Zomersocial met barbecue

We hadden zoals gewoonlijk prima weer voor een gezellige en smakelijke barbecue. Het terras bij de officiersmess was goed gevuld.

woensdag, 16 mei 2018
Voorjaarssocial

donderdag, 15 maart 2018
Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) met social 15-jarig bestaan CGPA

Na de jaarlijkse ALV was er een gezellige social, die in het teken stond van het 15-jarig bestaan van onze contactvereniging. Oude foto's en films van Welschap werden bekeken en herinneringen opgehaald.

donderdag, 4 januari 2018
Nieuwjaarsreceptie