Zomersocial 2024

Zomersocial

 Op 11 juli genoten 76 leden van een zonnige zomersocial, die dit jaar werd gehouden in het Dorpshuis Acht vanwege renovatie van het bedrijfsrestaurant op de vliegbasis. Na een openingswoordje van de vicevoorzitter gaven Karel en Paul als leden van de kascommissie na een tweede controle het bestuur decharge voor het verenigingsjaar 2023.

Harry wordt toegesproken

Daarna kwam Monique Esselbrugge, wethouder van hoger- en beroepsonderwijs, mobiliteit, binnenstad en Design District, aan het woord. Harry Bosch is vanaf de oprichting van de CGPA Eindhoven in 2003 bestuurslid geweest en is na 21 jaren afgetreden. Vanwege zijn langdurige inzet voor de contactgroep reikte ze namens de gemeente Eindhoven de vrijwilligerspenning uit aan Harry. Een welverdiende blijk van waardering voor zijn vrijwilligerswerk, dat de gemeente, het bestuur en de leden op prijs weten te stellen.

BarbequeHierna werd er gezellig bijgepraat onder het genot van een drankje en een hapje vanaf de barbecue. Dankzij Janny Geurts en Theo Roosenboom van de activiteitencommissie was het een zeer geslaagde ledenactiviteit.